Address

пр. Перемоги, 3

Політика конфіденційності

 

 

Про компанію і політику конфіденційності

Ми поважаємо конфіденційність кожного користувача мобільного додатку QB Courier. Уважно прочитайте нашу Політику конфіденційності та дізнайтеся, як ми збираємо та використовуємо надану Вами персональну інформацію. 

 

ФОП Поваров Ю.С. діє під торговою назвою QB tools і пропонує набір рішень і інструментів для бізнесу для автоматизації та зростання.

 

QB tools є контролером ваших персональних даних. Якщо у вас виникли будь-які запитання або сумніви, пов’язані з цією політикою конфіденційності або вашими персональними даними, ви можете зв’язатися з нами за контактними даними (info@qbtools.com)

 

QB tools збирає та обробляє персональні дані в процесі встановлення та використання додатку QB Courier (надалі - «QB Courier»); а також в процесі реєстрації та надання послуг згідно із відповідними умовами використання.

 

Зверніть увагу, що обробка даних географічного розташування, як правило, необхідна для використання QB Courier.

 

Використовуючи наші додатки та послуги, ви підтверджуєте, що ми обробляємо ваші персональні дані відповідно до цієї політики конфіденційності.

 

Дана політика конфіденційності описує використання нами Вашої персональної інформації, а також деяких інших даних, які збираються через даний додаток або у зв'язку з ним. Дана політика конфіденційності відноситься виключно до додатку QB Courier, який розміщено в Google Play та AppStore. 

 

Форма надання згоди

Завантажуючи даний додаток, Ви тим самим даєте згоду на використання інформації, зазначеної в даній політиці. 

 

Збір інформації

За допомогою даного додатку може бути зібрана наступна інформація:  

  • будь-яка інформація, яку ви надіслали чи надали при використанні цього додатку;
  • будь-яка надана Вами персональна інформація;
  • періодичність і характер використання Вами додатку;
  • тип пристрою, який використовується Вами, ідентифікатор пристрою та користувача;
  • дані місцезнаходження, якщо Ви дозволили використання служб локалізації (геолокації) при завантаженні додатку та зазначили дані місцезнаходження при використанні додатку;
  • ваші відгуки про роботу з додатком. 

 

Використання інформації

Інформація, зібрана чи надана за допомогою даного додатку, використовується в наступних цілях:  

  • надання послуг, які пропонуються Вам за допомогою даного додатку;
  • надання відповідей на Ваші запитання чи запити;
  • прогнозування та вирішення проблем із послугами, які Вам надаються; 
  • створення продуктів і послуг, які найкраще відповідають Вашим потребам.

 

Дані, які надсилаються Вами в додатку, не будуть використовуватися для яких-небудь інших цілей, окрім викладених у даній політиці конфіденційності. Окрім випадків, які визначені в даній політиці конфіденційності, ми не будемо розповсюджувати інформацію, яка дозволяє встановити особистість, без Вашої згоди, якщо тільки закон не дозволяє чи зобов’язує нам зробити це (наприклад, якщо це необхідно в рамках судового процесу чи для запобігання шахрайства чи іншого злочину). 

Мета обробки персональних даних: Персоніфікація особи як Користувача мобільного додатку QB Courier, у т. ч. для участі у всіх акціях та заходах рекламного характеру. Дії з обробки персональних даних, які в праві вчиняти власник персональних даних: Збирання, реєстрація, накопичення, зберігання, адаптування, зміна, поновлення, використання, поширення, знеособлення, знищення тощо. В тому числі передача (поширення) персональних даних Партнерам, розпорядникам персональних даних, третім особам, іноземним суб’єктам відносин, пов’язаних із персональними даними, яких визначає виконавець самостійно, з метою їх обробки, в тому числі для здійснення персональних комунікацій з коричтувачем, передачі та отримання інформації. Користувач погоджується з тим, що володілець персональних даних не зобов’язаний повідомляти Користувача про здійснені ним дії з обробки персональних даних Користувача відповідно до мети та цілей їх обробки. Персональні дані можуть оброблятись у картотеках та/або за допомогою інформаційно-телекомунікаційної системи. 

 

Розкриття персональних даних між клієнтами і кур’єрами

Персональні дані Кур'єрів розкриваються Клієнтам після того, як Кур'єр прийняв запит на надання послуги доставки та уклав договір про надання послуг між Клієнтом та Кур'єром. У той же час, персональні дані Клієнта розкриваються Кур'єру, з яким Клієнт укладає договір про надання послуг доставки. За допомогою додатку QB Courier, Кур'єр побачить ім'я Клієнта, географічне розташування Клієнта та інформацію про Замовлення, зроблене Клієнтом (включаючи Ресторан, де зроблене Замовлення) та контактний номер телефону Клієнта.

 

Відповідно до угоди про обробку персональних даних, укладеної між Кур'єром та QB Tools, після надання послуги доставки Кур'єр має право зберігати дані Клієнта, пов'язані з виконанням послуги доставки, максимум протягом 1 місяця.

 

Зверніть увагу, що персональні дані Клієнтів можуть бути розкриті Кур'єрам і навпаки у зв'язку із позовами відповідно до розділу «Розкриття персональних даних для правоохоронних органів та у зв’язку із позовами».

 

Розкриття персональних даних між кур’єрами та ресторанами

Персональні дані Кур'єрів розкриваються Ресторану після укладення договору про надання послуг із доставки між Клієнтом та Кур'єром. Ресторан побачить ім'я Кур'єра, контактний телефон та географічне розташування Кур'єра. Відповідно до угоди про обробку даних, укладену між Рестораном та QB Tools, після надання послуги доставки Ресторан має право зберігати дані Кур'єра, пов'язані з виконанням послуги, максимум протягом 1 місяця.

 

Зверніть увагу, що персональні дані Кур’єрів можуть бути розкриті Ресторанам та навпаки у зв'язку з позовами відповідно до розділу «Розкриття персональних даних для правоохоронних органів та у зв’язку із позовами».

 

Безпека Ваших особистих даних

У нас реалізовані технології та політики, покликані захистити Вашу конфіденційність від несанкціонованого доступу та неправильного використання. З розвитком нових технологій ми за можливістю будемо оновлювати дані заходи. 

 

Розкриття персональних даних для правоохоронних органів та у зв’язку із позовами

QB tools прагне забезпечити безпеку всіх клієнтів та кур'єрів, які користуються нашими послугами. Ми серйозно сприймаємо всі повідомлення про порушення поведінки і залишаємо за собою право на власний розсуд передавати інформацію третім особам (у тому числі між водіями та пасажирами), правоохоронним, регуляторним, урядовим або судовим органам, якщо це вимагається чинним законодавством чи нормативними актами, або де ми вважаємо за необхідне.

 

Якщо нас поінформують, що треті особи, правоохоронні, регулятивні, урядові чи судові органи вимагають надання інформації, що стосується ваших персональних даних для здійснення адміністративного чи кримінального розслідування або стосовно судових позовів, ми виконаємо вимоги, передбачені чинним законодавством чи нормативними актами, та в тій мірі, в якій їх запит є обґрунтованим, і у разі, якщо ми можемо надати такі персональні дані.

 

Персональні дані, які ми можемо надати, можуть включати:

● ім’я (імена);

● дата народження (за наявності);

● контактний номер;

● домашня адреса (за наявності);

● деталі про Замовлення та замовленні Страви, включаючи харчові уподобання;

● деталі скарги, поданої Клієнтом, Кур'єром або відповідною третьою особою.

 

QB tools може, на наш розсуд, повідомити вас про те, що ми надали таким третім особам, правоохоронним, регуляторним, державним чи судовим органам ваші персональні дані.

 

Ми залишаємо за собою право ініціювати подання до поліції, якщо нам стало відомо про дії чи поведінку, які можуть становити загрозу безпеці або які викликають підозри у вчиненні кримінального правопорушення.

 

 

 

 

Authorization popup`s images for favorites
Для додавання товарів в обране Вам необхідно авторизуватись